perjantai 15. elokuuta 2014

Terveiset Rata-Hiutaleelta

Nyt kun Snowflakes Seikkailuun 2014 on aikaa enää kivenheitto. Voin todeta että ratojen suunnittelu kotimaastoihin on ollut valtavan hienoa. Ja mikä upeinta, teitä kisaajia on taas mukana mahtava määrä. Se jos mikä on luottamuslause meille Hiutaleille ja antaa positiivista tsemppistä järjestelyihin.

Tämän vuoden kisassa pyöräilyosuus tullaan suorittamaan hiukan tavallisesta poikkeavalla tavalla ja juuri sen vuoksi pystymme tarjoamaan teille kunnon maastopyöräilyä. Reitille mahtuu niin nautinnollisia kangaspolkuja, upeita rantapolkuja kuin vauhdikkaita hiekkateitäkin. Unohtamatta kuitenkaan hiukan teknisempiä mukkelikkoja ja muutamaa hiukan kosteampaa kohtaa...

Sääksjärvi tarjoaa hienot puitteet melonnalle ja muille kivolle vesitouhuille. Suunnistusosuudella saa päästellä täysiä pitkin Kiljavannummen nopeakulkuisia kankaita. Muutamissa paikoissa on kuitenkin syytä vetää käsijarru päälle, jotta järki ei putoa kyydistä ;) Mukaan mahtuu toki hippasen talousmetsääkin, jottei ihan nautiskelun puolelle mene. Monipuolista suunnistusta on siis tarjolla. Ja toivottavasti teillä on yhtä hauskaa questeillä kuin mitä meillä on ollut niitä suunnitellessa ja testatessa ennakkoon.

Tässä vielä alkupalaksi kuva pyöräreitin varrelta.

Vauhdikasta ja nautinnollista seikkailupäivää!Sunnuntaina nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti