sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kilpailunjohtajan terveiset kisan jälkeen

Snowflakes Seikkailu 2014 oli taas kerran onnistunut ja pidetty, mutta varsin haastava tapahtuma upeassa säässä. Suuri kiitos siitä teille seikkalijat!

Kaikki sarjat pääsivät haastamaan suunnistustaitonsa, ja etenkin medium-sarjojen radat olivat varsin haastavat. Tämä näkyy tuloksissa harmillisen monina puuttuvina rasteina, sillä osalle joukkueista aika kävi vähiin tai pyöräilyssä jäi rasteja huomiotta. Tärkeintä on kuitenkin se, että nautitte tehtävistä ja upeasta maastosta. Erityisesti kaikilta perus- ja medium-sarjalaisilta tämän päiväinen oli upea suoritus, vaikka kaikkia rasteja ei joukkue olisi leimannutkaan.

Tuloksissa sijoituksen määrää käytetty aika. Joukkueet, joilta kaikkia rastileimoja ei löydy, sijoittuvat kaikki rastit käyneiden jälkeen. Omalla radalla ovat olleet ne, jotka ovat ovat kiertäneet rataa väärässä järjestyksessä tai joiden kilpailukortti puuttuu.

Joukkueet saavat pian palautekyselyn. Haluamme kuulla mielipiteenne siitä, miten Snowflakes Seikkailua pitää kehittää. Perussarjan rata on todennäköisesti seuraavalla kerralla tämänkertaista yksinkertaisempi ja reittikirjaa kehitämme varmasti yksiselitteisemmäksi.

Hyvää ja seikkailullista syksyä!

Terveisin, kilpailunjohtaja Päivi Luoma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti