TiimiSuvi on eräopas-sosionomi ja toimii yrittäjänä. Harrastuksiin kuuluu vuodenaikojen ja fiilisten mukaan mm. maastopyöräilyä, kiipeilyä, rullaluistelua, vaellusta, suunnistusta, lumilautailua sekä puutarhanhoitoa ja näyttelemistä.

Salla työskentelee asiakasrajapinnassa life science -alalla. Hänen lajirepertuaarinsa on ollut aina kirjava, mutta monipuolistuu yhä. Aikuisiällä voiton on vienyt luonnossa liikkuminen eri tavoin omin voimin - soutaen, uiden, pyöräillen, randoillen jne.
Päivin tausta on suunnistuksessa. Myös juoksu, kiipeily, hiihto ja muut ulkoilmapuuhat vievät häntä luontoon ja metsään. Tärkeintä on lähes aina hienot elämykset ja monipuolinen liikkuminen, joskus myös kisaaminen.
Elina työskentelee urheilun parissa Pasilassa. Seikkailu-urheilun myötä harrastuksiin on tullut mielenkiintoisena lisänä melonta. Lajirepertuaarissa suunnistus on vakio, Kalevan Kierroksen myötä uusia mielenkiintoisia lajeja ovat myös soutu ja maantiepyöräily. Hiihto, maraton, maastopyöräily, melonta, triathlon - kaikkea kivaa ja lisääntyvissä määrin.Elisa asuu Tapiolassa ja tekee päiväduunia markkinointihommissa. Viime aikoina kestävyysliikunnan painopiste on ollut kajakkimelonnassa, työmatkamaastopyöräilyssä Gary Fisherillä, ja lenkkeilyssä koiran kanssa. Elisalle kelpaavat kaikki outdoor-lajit - mutta suurin intohimo on ehdottomasti kiipeily! Kehitysalueita ovat suunnistus ja juoksuvauhdin reenaaminen kisakuntoon.Minna P. on ammatiltaan koulunkäyntiavustaja, mutta tällä hetkellä tekee päätoimisesti lähihoitajan opintoja. Hevoset ovat aikoinaan olleet suuri osa Minnan elämää ja esteratsastuskilpailut täyttivätkin viikonloput kalenterista usean vuoden ajan. Nyt hevoset ovat jääneet ja tilalle on tullut mm. vaellusta, juoksua, hiihtoa, maastopyöräily, rullaluistelua, melontaa, kiipeilyä ja salibandyä. Laitesukellus on uusin innostuksen kohde, mutta vain lämpimissä ja kirkkaissa vesissä.

 

Petra työskentelee IT –alan yrityksessä SAP konsulttina. Urheilusaralla lajivalikoima on muuttunut elämäntilanteiden myötä. Harrastuksina ovat olleet niin koripallo, potkunyrkkeily kuin jousiammuntakin sekä paljon muuta. Tällä hetkellä lajivalikoima on ulkoilu ja kestävyysurheilupainotteinen; suunnistus, juoksu, pyöräily, rullaluistelu, lumilautailu, murtomaahiihto, rogainingit, seikkailukisat jne… 


Aino työskentelee projektihallinnan parissa. Liikuntatausta löytyy suunnistuksesta, mutta lajit vaihtelevat nykyisin fiiliksen ja tilanteen mukaan. Vaikka kisaaminen ei olekaan pääasia Ainolle liikunnassa, niin Jukolaan hän on pyrkinyt osallistumaan vaikka toiselta puolen maapalloa.

Annelle elämässä ykkösjuttu on monenlaiset ulkoilmaharrastukset ja niitähän riittää! Nykyään hänet löytää useimmiten kiipeilemästä - joko sisäseinillä, jäällä, kallioilla tai vuorilla. Anne tykkää liikkua myös metsässä vaeltaen sekä suunnistaen tai polkuja juosten. Lajeista löytyy myös melonta, pyöräily, purjehdus, purjelautailu, jooga, hiihto sekä laskettelu. Anne työskentelee pelialalla tuottajana.Kati on helsinkiläinen telealan palvelupäällikkö, jonka kiinnostus kestävyysurheiluun alkoi maratonuoksusta ja jatkui neljällä Kalevan Kierroksella. Katin liikuntaharrastuksiin kuuluvat mm. juoksu, jooga, purjehdus ja hiihto. Kesäisin hän kipparoi H-venettä Saaristomerellä.


Sari työskentelee Nordean rahoitusyhtiössä ja loistaa toisena työnään XXL:n kenkä- ja suksimyyjänä. Sari on saanut veren perintönä rakkauden suunnistukseen. Mitä myrskyisämpää ja pimeämpää on, sitä varmemmin Sarin löytää metsästä yölamppu päässä ja kartta kourassa. Rastiviikkoja on tullut monesti koluttua ulkomaita myöten, esimerkiksi Italiassa ja Kroatiassa. Talvisin Fisherin Zerot saavat kyytiä laduilla ja kroppaa hoidetaan Astanga-joogassa. Kotona kartanon torpassa odottavat rakkaat, puuhkahäntäiset Maine Coon -kollipojat.
Mari on kiinnostunut ja kokeilee kaikkea hauskaa, mitä tehdään ulkona ja missä riittää vauhtia ja uutta opittavaa. Nuorena Marin intohimona olivat hevoset ja tuli luotua perusta myös suunnistustaidoille, mutta sen jälkeen vaeltaminen, rogaining, lumilajit, pyöräily ja seikkailu-urheilu sekä eri sisälajit ovat pitäneet mielen virkeänä.  Arkisin Mari puurtaa tietotyöläisenä ja yrittäjänä kestävän liiketoiminnan konsulttina.